Sergi Gomez


Sóc en Sergi Gomez fotograf i retocador a Barcelona.

Em vaig graduar en Disseny Multimèdia i en Fotografia i Imatge Digital a la UPC-CITM. També sóc Expert en Imatge Científica (Universidad de Alcalá) i  sóc membre de la Asociación Española de Imagen Científica y Forense. 


Una de les meves especialitzacions dintre de la fotografia científica és el macro extrem. Sobre aquesta tècnica, tinc una pàgina específica on hi trobareu articles de divulgació i portfoli. miniminim.com


Amb més de 15 anys d’experiència,ofereixo els meus serveis en retoc per a tercers i fotografia en l’àmbit editorial, retrat, reportatge, producte, reproducció d’obres d’art, etc.


La meva faceta com a dissenyador multimèdia m’aporta un coneixement ampli de les noves tecnologies, codis i eines digitals que aplico a els meus treballs com a fotògraf. És per això que el 2010 vaig cofundar Noupunt.com, empresa dedicada a l’entorn 360 tant en foto, vídeo, tours virtuals, gigafotografía, projectes multimèdia,  etc.


Actualment, compagino el meu treball com a fotògraf "tradicional",  amb la fotografia científica,i la imatge i vídeo 360º.